Projekter

Eksempler på projekter, der er udviklet i samarbejde med andre parter.

  • Fem personer kommer gående langs et rækværk. I baggrunden snor skovtårnet sig som en spiral ned mod jorden på en baggrund af grønne træer.

Design til alle

Design til alle er et samarbejde mellem Statens Kunstfond og Bevica Fonden om en særpulje baseret på universelt design.

  • skærmbillede af onlinemøde med unge, der klapper virtuelt og smiler

De unges stemme

Bevica Fonden og Sammenslutningen af Unge med Handicap vil i fællesskab arbejde for, at unge med funktionsnedsættelse får en stærkere stemme i beslutninger og udvikling, der vedrører deres liv.

Kulturarven er for alle

Forskningsprojekt skal udvikle en metode til, hvordan man kan forbedre tilgængeligheden til den byggede kulturarv med universelt design.

  • Lad Legene Begynde. Experimentarium

Lad legene begynde

Experimentarium vil vise, at sport er for alle, handicap eller ej. Årsindsatsen LAD LEGENE BEGYNDE tager afsæt i De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege i Tokyo i 2020.

Technology leaving no one behind

Projektet “Technology leaving no one behind” skal få ingeniørstuderende til at se tilgængelighed og universelt design som en naturlig del af processen, når de udvikler nye tekniske løsninger.

  • Reimagine Festival 2019

Teater- og vidensprojekt skal nytænke handicap

Et globalt teater- og vidensprojekt skal gøre op med vante forestillinger om handicap, tilgængelighed og inklusion. I projektets regi arrangeres en vidensfestival og et handlingslab.

  • Stifterne af Team Tvilling, Steen og Peder Mondrup

Forskningscall: Når Bevægelse Bevæger

Forskningsprojektet Når bevægelse bevæger skal bidrage med ny viden om, hvad bevægelse gennem andre betyder for mennesker, der ikke kan bevæge sig ved egen kraft.