Projekter

Eksempler på projekter, der er udviklet i samarbejde med andre parter.

Lad legene begynde

Experimentarium vil vise, at sport er for alle, handicap eller ej. Årsindsatsen LAD LEGENE BEGYNDE tager afsæt i De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege i Tokyo i 2020.

Technology leaving no one behind

Projektet “Technology leaving no one behind” skal få ingeniørstuderende til at se tilgængelighed og universelt design som en naturlig del af processen, når de udvikler nye tekniske løsninger.

Teater- og vidensprojekt skal nytænke handicap

Et globalt teater- og vidensprojekt skal gøre op med vante forestillinger om handicap, tilgængelighed og inklusion. I projektets regi arrangeres en vidensfestival og et handlingslab.

Forskningscall: Når Bevægelse Bevæger

Forskningsprojektet Når bevægelse bevæger skal bidrage med ny viden om, hvad bevægelse gennem andre betyder for mennesker, der ikke kan bevæge sig ved egen kraft.

  • kørestolsbruger træner med håndvægte

Sundhedsapp til kørestolsbrugere

AnyBody Technology A/S vil udvikle en sundhedsapp til kørestolsbrugere. Appen MoveChair skal give inspiration til træning og gøre det muligt at måle resultatet af træningen.

Fitness for alle

Kampagnen Fitness for alle sætter fokus på, hvordan der kan skabes inkluderende fitnesscentre, så mennesker med bevægelseshandicap kan få bedre muligheder for at være fysisk aktive.

Et call for den gode forskningside

Bevica Fonden støtter tre forskningsprojekter, som skal bidrage til at styrke forudsætningerne for det selvstændige og uafhængige liv for mennesker med bevægelseshandicap.