Projekter

Eksempler på projekter, der er udviklet i samarbejde med andre parter.

  • Lad Legene Begynde. Experimentarium

Lad legene begynde

Experimentarium vil vise, at sport er for alle, handicap eller ej. Årsindsatsen LAD LEGENE BEGYNDE tager afsæt i De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege i Tokyo i 2020.

  • Kvinde med beskyttelsesbriller og høreværn skærer i en plade med en skæremaskine

Technology leaving no one behind

Projektet “Technology leaving no one behind” skal få ingeniørstuderende til at se tilgængelighed og universelt design som en naturlig del af processen, når de udvikler nye tekniske løsninger.

  • Reimagine Festival 2019

Teater- og vidensprojekt skal nytænke handicap

Et globalt teater- og vidensprojekt skal gøre op med vante forestillinger om handicap, tilgængelighed og inklusion. I projektets regi arrangeres en vidensfestival og et handlingslab.

  • Stifterne af Team Tvilling, Steen og Peder Mondrup

Forskningscall: Når Bevægelse Bevæger

Forskningsprojektet Når bevægelse bevæger skal bidrage med ny viden om, hvad bevægelse gennem andre betyder for mennesker, der ikke kan bevæge sig ved egen kraft.

  • Træning med fitnessinstruktør og kørestolsbruger Cathrine Guldberg

Sundhedsapp til kørestolsbrugere

AnyBody Technology A/S vil udvikle en sundhedsapp til kørestolsbrugere. Appen MoveChair skal give inspiration til træning og gøre det muligt at måle resultatet af træningen.

  • Tre studerende ved et bord arbejder sammen om et projekt

Produktudviklingspulje til studerende på DTU

De studerendes kreativitet og iderigdom skal i spil, når det handler om at styrke forudsætningerne for det selvstændige og uafhængige liv for mennesker med et bevægelseshandicap.