Privatlivspolitik for Bevica Fonden

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bevica Fonden (“vi” eller “os”) behandler dine personoplysninger i forbindelse med tildeling af legater og brug af hjemmesiden, herunder oprettelse af brugerprofil.

 

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Bevica Fonden, CVR-nr. 75 57 63 15

Linnésgade 18, 1. sal
1358 København K

Email: info@bevica.dk

Telefon: 39 54 02 00

Kontakt

Hvis du har generelle spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os på telefon 39 54 02 00 (mandag – torsdag kl. 9:00-12:00) eller på e-mail info@bevica.dk.

Bevica Fondens behandling af personoplysninger

Behandling af ansøgning om tildeling af legater, generel kontakt samt cookiedata

Når du ansøger om at blive taget i betragtning til tildeling af et legat, beder vi dig om at indtaste en række personoplysninger i et online ansøgningsskema. Vi anvender disse personoplysninger i behandlingen af din ansøgning og i forbindelse med en eventuel bevilling af legat. Vi anvender også dine personoplysninger til at komme i kontakt med dig, hvis du skriver til os via hjemmesiden. I tilfælde af, at bevilling af legat tilbydes, anvender vi desuden dine personoplysninger i forbindelse med lovpligtig indberetning til relevante offentlige myndigheder.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler en række almindelige personoplysninger om dig, herunder kontaktoplysninger såsom navn, e-mail, adresse, telefonnummer, bankkontonummer samt CV. Vi behandler desuden dit CPR-nr. og i visse tilfælde CVR-nr. Såfremt du tidligere er blevet tildelt midler fra os, behandler vi også din ansøgningshistorik.

I forbindelse med behandlingen af din ansøgning behandler vi i nogle tilfælde følsomme personoplysninger om dig, fx helbredsoplysninger.

Kilderne til personoplysningerne

Personoplysningerne indsamles direkte fra dig, når du opretter dig som bruger, eller når du opretter en ansøgning om tildeling af midler i vores online ansøgningsskema. Dine personoplysninger kan desuden være indeholdt i dokumentation sendt til os fra andre, herunder en organisation, som du er tilknyttet, i forbindelse med organisationens ansøgning om midler til et projekt, som du er tilknyttet.

Behandlingsgrundlaget

Vi behandler generelt dine personoplysninger med hjemmel i GDPR, art. 6.1.b samt til dels GDPR, art. 6.1.f. Behandling vil ske med hjemmel i GDPR, art. 6.1.b, når behandlingen er nødvendig for at indgå eller opfylde aftalen om at yde støtte til dig, mens behandling vil ske med hjemmel i GDPR, art. 6.1.f, når dette ikke er tilfældet. Vores legitime interesser i denne behandling er at kunne komme i kontakt med dig og/eller behandle dine personoplysninger, når dine personoplysninger er indeholdt i dokumentation sendt til os fra andre, herunder en organisation, som du er tilknyttet, i forbindelse med organisationens ansøgning om midler til et projekt, som du er tilknyttet.

I de tilfælde, hvor vi behandler følsomme personoplysninger, vil dette ske med hjemmel i GDPR, art. 9.2.f. Når vi behandler dit CPR-nr., vil det ske med hjemmel i databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1, jf. GDPR, art. 87.

Du kan i øvrigt læse mere om vores hjemmesides brug af cookies i vores cookiepolitik. Behandling af cookiedata sker med hjemmel i GDPR, art. 6.1.f. Vores legitime interesse er at kunne tilbyde vores brugere en overskuelig og brugervenlig hjemmeside.

Opbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for det eller de formål, hvortil oplysningerne behandles. Bogføringsmateriale opbevares i fem år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. For yderligere information om opbevaringsperioderne for cookies henvises til vores cookiepolitik.

 

Modtagere

Personoplysninger kan blive delt med:

  • it-leverandører, som understøtter vores sagsbehandlingssystem
  • finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at understøtte udbetaling af bevillinger
  • offentlige myndigheder, der ved lov har krav på at få oplysningerne udleveret
  • bogførings- og revisionsvirksomheder.

 

Pligtmæssige informationer

Oplysningerne, som fremgår ovenfor under Kategorier af personoplysninger, er – ud over CPR-nr. og bankkontonummer – obligatoriske af hensyn til bruger- og sagsoprettelse. Hvis du ikke afgiver disse oplysninger, kan vi ikke behandle din ansøgning, hvorfor ansøgningen vil blive afslået.

Skal vi udbetale midler til dig, fx i forbindelse med imødekommelsen af ansøgning om tildeling af midler, vil det på et tidspunkt være nødvendigt for os at behandle dit CPR-nr. og bankkontonummer. Hvis du ikke afgiver disse oplysninger, kan vi ikke tildele dig midler.

 

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet.

Der kan være betingelser eller begrænsninger i disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Bevica Fonden på e-mail rettigheder@bevica.dk eller på telefon 39 54 02 00 (mandag – torsdag kl. 9:00-12:00).

Senest opdateret: 19-02-2020